Kendini Prenses Sanar Yüzyılın Bakımsızı

by 06:33 0 yorum

"Kendini Prenses Sanar Yüzyılın Bakımsızı"

Show TV’de Seda Sayan ile Uğur Arslan’ın sunumuyla ekrana gelen “Evleneceksen Gel” programına katılan bir gelin adayının, kendisine talip olan damat adayının maaşına yönelik tepkileri gündemin ilgi odağı oldu.

Damat adayının 2 bin 500 TL (altı ’0′ atılmadan önceki haliyle 2.5 milyar) olarak beyan ettiği maaşının kendisine yetmeyeceğini kaydeden Çiğdem isimli gelin adayı, farklı bir yaşantı tarzı olduğunu, bu miktarın aracının mazot parasını bile karşılayamayacağını dile getirdi.

Memnuniyetsizliği mimiklerine de yansıyan ve bu tavrıyla kısa sürede bir internet fenomenine dönüşen gelin adayı, talibine şöyle karşılık verdi:

“2.5 milyar maaşla bana bakabileceğini aklın kesiyor mu? Ben masraflı bir kadınım. Aksesuarıma çok düşkünüm. Yaşantı tarzım çok farklı. 2.5 milyar maaş benim aracımın mazotuna sanmıyorum yetebileceğini…”

Kaynak : Nediyor

Mehmet Akar | im

Kurumsal İletişim Uzmanı

Kurumsal iletişim bir kuruluşun hedeflediği kitleye yönelik olarak tüm iletişim kanallarının etkin ve çalışır durumda olmasına yönelik faaliyetlerin bütünüdür. Kurumlar için verimlilik ve markalaşmanın en önemli unsurudur. Markalaşma da kuruma kalite, güven ve başarı sağlamaktadır.

0 yorum:

Yorum Gönder